Me olemme Katman

Katman on kattojen uudisrakentamiseen, saneeraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Toteutamme isot ja pienet uudiskohteet sekä luotettavat kattoremontit yli 15 vuoden kokemuksella.

Vakaata kasvua

Katman Oy perustettiin Oulussa vuonna 2003. Visiomme oli heti aluksi laadukkaiden kattoalan palveluiden tuottaminen kilpailukykyiseen hintaan. Perustamisesta saakka toimintamme kattoi koko Suomen. Jo ensimmäisistä vuosista urakoimme lukuisia merkittäviä kohteita muun muassa pääkaupunkiseudulle ja Turun alueelle.

Parempaa palvelua

Halusimme satsata entistä parempaan palveluun myös Pohjois-Suomessa, joten vuonna 2006 avasimme toimipisteen myös Rovaniemelle. Sieltä käsin operoimme tehokkaasti koko Lapin läänin alueella. Toimintamme kasvoi tasaisesti, joten joustavuuden lisäämiseksi avasimme keväällä 2010 Helsinkiin uuden toimipisteen.

Kansainvälisille markkinoille

Ammattitaitoiset kotimaiset työntekijät, laadukkaat suomalaiset tuotteet ja tehokkaat palvelut ovat mahdollistaneet kilpailukykyisen toiminnan myös viennissä. Katman onkin ottanut menestyksekkäästi kansainvälisyyden ensi askeleet ja urakoinut useita kohteita Ruotsissa – onpa yksi kohde toteutettu jopa Mongoliaan saakka.

Lähes 100 kokenutta alan ammattilaista

Työyhteisön hyvinvointi, ammattitaidon ylläpito ja jatkuva kehittäminen takaavat parhaat edellytykset laadukkaalle toiminnalle ja palvelujen tarjoamiselle.

Kokenut henkilökuntamme on rakentanut kattoja satoja tuhansia neliömetrejä, pienistä korjaustöistä aina vaativimpiin teollisuuskohteisiin, ympäri Suomen. Vastaamme asiakkaiden vaativimpienkin kohteiden asettamiin haasteisiin nopeasti ja luotettavasti.

Visiomme on olla rakentamassa kestävää ja laadukasta yhteiskuntaa, yhteistyökumppaneidemme, asiakkaidemme ja työntekijoidemme kanssa.

Ota yhteyttä

Täytä lomake niin me otamme sinuun yhtettä.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.