Kaikki katollesi

Rakennamme katot kokonaispalveluna kantavasta rakenteesta ylöspäin, mukaan lukien vesikaton puutyöt sekä kattorakenteisiin liittyvät yksityiskohdat ja pellitykset.

Uudiskohteet

Uudisrakennusten elinkaari on kohteesta riippuen 30–100 vuotta. Myös vesikaton tekninen käyttöikä on materiaalista ja teknisistä ratkaisuista riippuen 30–100 vuotta. Siksi onkin tärkeää, että vesikatto suunnitellaan ja toteutetaan ammattitaitoisesti.

Katman noudattaa omassa urakoinnissaan Kattoliitto ry:n Toimivat katot -julkaisun periaatteiden mukaisia toimivia ja pitkäaikaiseen kokemukseen perustuvia teknisiä ratkaisuja. Tämä ansiosta annamme kaikille urakoimillemme katoille Kattoliitto ry:n takuuehtojen mukaisen 10 vuoden takuun työlle ja materiaaleille.

Pitkäikäiset saneerausratkaisut

Kokeneet yhteyshenkilömme suorittavat kohteessa kuntokatselmuksen aina ennen tarjouksen laatimista. Katselmuksen perusteella kohteeseen suunnitellaan ja valitaan parhaiten soveltuvat materiaalit ja tekniset ratkaisut. Yhteistyössä luotettavien tavarantoimittajien kanssa pystymme tarjoamaan kustannuksiltaan kilpailukykyiset ja pitkäikäiset ratkaisut.

Katman Oy antaa kaikille urakoimilleen katoille Kattoliitto ry takuuehtojen mukaisen 10 vuoden takuun työlle ja materiaaleille.

Kattohuolto­palvelut

Kyseessä voi olla yksittäinen korjaus, muu olemassa olevan katon pienimuotoinen huolto- ja kunnostuskäynti tai kohteeseen voidaan sopia täydellinen huoltosopimus.

Vesikatot vaativat säännöllistä ja laadukasta huoltoa, katemateriaalista riippumatta. Huollot on suoritettava yhdestä kolmeen kertaan vuodessa.

Kun kiinteistön omistaja tekee Katman Oy:n kanssa vesikaton huoltosopimuksen, sillä varmistetaan katon säännöllinen huolto ja ammattitaitoinen kunnon seuranta. Huollot suoritetaan ennalta sovitun huolto-ohjelman mukaisesti. Jokaisesta käynnistä tehdään kirjallinen huoltoraportti.

Perusmuurien eristykset ja radon­eristykset

Rakennusten perustusten täytyy säilyä kuivana. Rakennuspaikasta ja perustustavasta riippuen on tärkeää valita oikea tapa huolehtia perustuksiin kohdistuvien vesien vaikutuksesta.

Tärkeintä on miettiä, riittääkö kosteuseristys vai tarvitaanko vedeneristys? Pelkkä kosteuseristys tai patolevyt eivät riitä, jos perustuksiin kohdistuu vedenpainetta. Silloin tarvitaan kunnollinen vedeneristys, joka voidaan toteuttaa luotettavasti vain kumibitumikermein.

Ota yhteyttä

Täytä lomake niin me otamme sinuun yhtettä.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.